Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop  Oplossingen  UniMite AirDe UniMite Air is een bioverblaassysteem waarbij een maximale strooibreedte van 10 meter haalbaar is. 

Door de opvoerband in de 5 liter voorraadbunker is er altijd een gelijkmatige afgifte van materiaal wat resulteert in een uniforme verdeling van roofmijten en voermijten over het gewas. Net als bij de UniMite Disc, het bioverdeelsysteem in o.a. chrysant, is de voorraadbunker transparant waardoor de voorraad in de bunker goed te zien is. De UniMite Air kan uitgevoerd worden op een buisrailsysteem of aan een monorailsysteem.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de UniMite Air of heb je vragen over het bioverdeelsysteem? Neem dan contact op met onze specialist.

  • Ervaringen SK Roses

    “Vooral trips kregen we vorig jaar onvoldoende onder controle. Sinds eind 2019 werken we met een biologische aanpak; we verstrooien montdorensis roofmijten met Powerfood voermijten. Met de Bioverblazer van Royal Brinkman gaat de tripsbestrijding nu goed; we hebben in 2020 tot week 36 niet chemisch tegen trips gecorrigeerd.”

    Aan het woord is Bas Koene, rozenkweker in De Lier. “Trips veroorzaakt in roos zichtbare schade aan de bloemknop. Er ontstaan vlekjes op de bloemblaadjes, de bloem raakt beschadigd en is geen A1-kwaliteit meer.” Bas Koene geeft aan dat, met de aanpak uit het verleden, het niet goed lukte om trips de baas te worden. Naast de inzet van roofmijten waren chemische bestrijdingen nodig. “We moesten te vaak corrigeren met chemische middelen en zelfs dat was onvoldoende. Ook de groei werd geremd en daar wilden we vanaf.”

    >> Lees verderMeer info
Do not delete this link