Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    EmpasEmpas B.V. | Spuitapparatuur voor de tuinbouw

Empas spuitapparatuurEmpas spuitapparatuur staat bekend om de eenvoud, het praktische gebruik en de veiligheid; zowel in de sierteelt, groenteteelt als perk- en potplantenteelt. Empas draagt bij aan een gezonder gewas door telers praktische, gebruiksvriendelijke en klant specifieke oplossingen te bieden voor de toediening van gewasbeschermingsmiddelen.


Voordelen van Empas B.V. 
✔ Vakkundig in spuitapparatuur op maat door 40 jaar ervaring en wereldwijde levering 
✔ Betrouwbare en gebruiksvriendelijke spuitapparatuur die aansluit op jouw teeltsituatie
✔ Eenvoudige en effectieve toepassing van gewasbeschermingsmiddelen op grote oppervlaktes


Ontdek wat de producten van Empas voor je kunnen betekenen! Stel je vragen aan onze specialist.


Neem contact op   Bekijk de machines

Gerbera gewasSpuitwagens aanbevolen door onze specialist

Bekijk alle

Onderdelen

Bekijk alle

Pompsets

Bekijk alle
  • Bekijk de aflevering van Empas

    In deze aflevering gaan we langs bij Empas, producent van verschillende spuitapparatuur voor de tuinbouw. Denk bijvoorbeeld aan spuitwagens, spuitbomen, spuitmasten en reinigingsmachines. Empas draagt bij aan een gezonder gewas door tuinders praktische, gebruiksvriendelijke en klant specifieke oplossingen te bieden voor de toediening van gewasbeschermingsmiddelen.Spuitwerkzaamheden in de tuinbouw

In de tuinbouw worden regelmatig bespuitingen met gewasbeschermingsmiddelen uitgevoerd om ziektes en plagen in het gewas te bestrijden. Met behulp van een Empas spuitwagen kunnen grote oppervlaktes in één keer snel worden behandeld. Een Empas spuitwagen is voorzien van een aandrijving (elektro, diesel of benzine), pomp (membraan of plunjerpomp) en een tank waarin de vloeistoffen worden opgeslagen. De spuitwagen kan op het pad rijden, waardoor je het gewas eenvoudig kan bespuiten. 

Spuitwagen componenten

Indien je een Empas spuitwagen wilt kopen, dien je rekening te houden met de belangrijke componenten van een spuitwagen. Zo dien je rekening te houden met de vloeistoftank die groot genoeg is voor de te bespuiten oppervlakte, de soort haspel (handhaspel, veerhaspel of elektrische haspel), de keuze voor een membraan- of plunjerpomp en de lengte van de slang op de haspel. Onze specialist helpt je graag met het bepalen van deze factoren. 

Empas pompset

De keuze voor een juiste pompset is belangrijk, omdat dit het hart is van een spuitwagen. Het assortiment bestaat uit twee standaard pompsets: pompset met brandstofmotor of pompset met elektromotor. Afhankelijk van jouw wensen en behoefte kies je een pompset. Beide pompsets zijn verkrijgbaar in combinatie met een plunjer- of membraanpomp.

Onderdelen Empas spuitwagen

Naast de complete spuitwagens koop je ook onderdelen voor Empas spuitapparatuur via royalbrinkman.nl. Met de Onderdelenzoeker vind je eenvoudig jouw benodigde onderdelen voor Empas spuitwagens, pompen en spuitbomen en spuitmasten.
Do not delete this link