Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

De masker- en brandblussercontroles in 2019 zijn al geweest. 


Ook dit jaar organiseert Royal Brinkman de masker en brandblusser controledagen in jouw regio. Goedgekeurde maskers worden voorzien van een controlecertificaat en goedgekeurde brandblussers krijgen een controlesticker met een nieuwe datum. Je kunt je brandblussers en maskers natuurlijk ook eerder inleveren!

Let op: Royal Brinkman controleert alleen schone maskers! 
Adres:
Hendrikstraat 27,  5311 CT Gameren
Tel. 0418 564 800 / Fax. 0418 - 564 850
Email: gameren@brinkman.nl

Openingstijden: ma t/m vr van 8:00 tot 17:00

Actiepakketten

Halfgelaatsmaskers

Bekijk alle

Volgelaatsmaskers

Bekijk alle

Masker controle

Je dient de maskers schoon aan te leveren, anders bestaat de kans dat ze niet gekeurd worden. Vervanging van onderdelen tot maximaal €15,- worden zonder overleg uitgevoerd.

Controle volgelaatsmasker

De volgelaatsmasker wordt eerst schoongemaakt en aan een visuele controle onderworpen door onze gecertificeerde medewerkers. Vervolgens wordt een volgelaatsmasker op een testbank onder druk getest. Indien nodig worden kapotte onderdelen vervangen. Na afloop van de controle ontvang je een testrapport conform de richtlijn vfdb 0804. 

Controle halfgelaatsmasker

De halfgelaatsmasker wordt schoongemaakt en visueel gecontroleerd. Bij twijfel worden verdachte onderdelen vervangen. Na afloop van de controle ontvang je een testrapport met de opmerking ‘visueel gecontroleerd’. 

Brandblusser controle

Brandblussers worden in samenwerking met Safety Service Center gekeurd en bedraagt 15 euro. Dit gebeurd door gecertificeerde vakkundige servicemonteurs. Hiermee voldoet je aan de wettelijke verplichting. Vervanging van onderdelen tot maximaal € 15,00 wordt zonder overleg uitgevoerd.

Het afvoeren van afgekeurde blussers kunnen wij verzorgen. De kosten hiervan bedragen €12,50. Je kunt ze eventueel ook zelf in leveren bij het KCA in je gemeente. Bij afkeur zullen wij, indien je een nieuwe brandblusser bij ons aanschaft, de kosten van de keuring niet doorberekenen.

Let op: Indien je je brandblussers laat controleren, blijft het je eigen verantwoordelijkheid dat je deze aan ons meegeeft ter controle en dat ze daardoor bij eventuele calamiteiten niet op het bedrijf aanwezig zijn. 

Meer informatie?

Heb je vragen over de controledagen, of wil je graag een advies op maat? Neem dan contact op met een van onze specialist Jan Krouwer, of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op - op werkdagen zelfs binnen 24 uur.
Do not delete this link