Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Onderdelenzoeker

Met de Onderdelenzoeker vind je eenvoudig alle onderdelen voor machines en installaties voor de glastuinbouw. Nadat je de juiste machine of installatie hebt geselecteerd, biedt de Onderdelenzoeker een overzicht van de beschikbare onderdelen. Ook wordt de onderdelentekening weergeven, zodat je aan de hand van het referentienummer eenvoudig het juiste onderdeel kunt selecteren en bestellen via royalbrinkman.nl.

Heb je hulp nodig bij het zoeken van de juiste onderdelen, ontbreekt het referentienummer? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon. 

Onderdelen voor de glastuinbouw
Royal Brinkman lanceert een nieuwe online tool: de onderdelenzoeker. Met dit handige en unieke hulpmiddel vind je in maximaal drie stappen het juiste onderdeel voor een machine of installatie. Dit maakt het een stuk makkelijker en sneller om een onderdeel te vinden. Telers kunnen gebruik maken van de onderdelenzoeker via de Royal Brinkman webshop.

Wanneer je de onderdelenzoeker gebruikt, doorloopt je slechts drie stappen om de juiste machine of installatie te selecteren. Vervolgens biedt de onderdelenzoeker een overzicht van de beschikbare onderdelen voor de geselecteerde machine of installatie. Ook wordt de onderdelentekening weergeven, waardoor je aan de hand van het referentienummer eenvoudig het juiste onderdeel kan selecteren en bestellen in de webshop. De onderdelenzoeker biedt dus nog meer gemak, waardoor een storing vele malen sneller opgelost is. 

Op dit moment bevat de Onderdelenzoeker al ruim 15.000 onderdelen voor:
Birchmeier rugspuit, rugspuit, PVC, Pulsfog, watertechniek, tuinbouw, spuitapparatuur, scherm, machine glastuinbouw, pomp tuinbouw, meetapparatuur, kraan tuinbouw, reserve onderdelen tuinbouwmachine, teeltwisseling, oogstkar, Pulsfog, afsluiters, verlichting tuinbouw, Dosatron, UDI filter, filter, kabelgoot, regelapparatuur, substraat, klimaatcomputer, meetbox, zwavelverdamper, regelkast tuinbouw, regelkast tuinbouw, systeemkast tuinbouw, PE, Empas, Lowara pomp, schoonmaakmachine, schoonmaakmachine dibo, elastiekbinder, Cyklop onderdelen, Spuitwagen, buisrailwagens, Vocom, ECA unit en Drygair.

Ook kunt u hier terecht voor onderdelen van: Berg, Royal Brinkman, Berg Hortimotive, Priva, Birchmeier, Bermad en Nivola.

Tip voor de Onderdelenzoeker?
We zijn continu bezig met het uitbreiden van de Onderdelenzoeker. Hierbij kun je ons helpen door ons te voorzien van tips. Welke apparaten/machines mis je nog in deze tool? Heb je een machine/apparaat niet kunnen vinden via deze handige tool? 

» Laat je tip achter


Hans Franke - Maatschap Franke-Van MarrewijkJouw onderdelen toevoegen aan de onderdelenzoeker?

Wil je jouw producten toevoegen aan de onderdelenzoeker? Word partner van Royal Brinkman! 

”Rick
Vragen over de onderdelenzoeker?

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op!

Rick Vermeer
rick.vermeer@royalbrinkman.com

 
Do not delete this link