Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Flexxolutions GFS

Flexxolutions GFS

Flexxolutions GFS
Flexxolutions GFS is een productiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van innovatieve textieloplossingen voor afdek- en opslagsystemen voor gassen en vloeistoffen. 

De kracht van Flexxolutions is de klant specifieke ontwikkeling, productie en assemblage van gestandaardiseerde afdeksystemen zoals silodaken in normaal en gasdicht ontwerp, lucht- en dubbellaagsdaken voor de biogasindustrie, maar ook opslagsystemen in de vorm van flexxotanks voor water en brandstoffen en hoogwaardige zakken voor de opslag van mest, gassen en combinaties daarvan. Flexxolutions heeft als visie een betere sociale en ecologische omgeving achterlaten voor toekomstige generaties. Daarom hechten zij veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. 

De voordelen van Flexxolutions
  • Beschikking over alle noodzakelijke productietechnieken op het gebied van design (Solidworks 3D), montage (CNC snijden) en lassen (hoge frequentie en hete lucht)
  • Het systeem kan snel ontworpen, geproduceerd en gemonteerd worden 
  • In het bezit van de KIWA KOMO-certificering ISO-9001:2015 voor silodaken, mestzakken en het KIWA-procescertificaat voor PVC-folieverwerking 

Flexxotank

Bekijk alle

Flexxobag

Bekijk alle

Flexxcover

Bekijk alle
Ontsmettingsmatten van FlexxolutionsSpecialisten platform

Vraag over deze producten of over Flexxolutions?

Heb je een vraag of opslag- of afdeksystemen of zou je meer informatie willen ontvangen over Flexxolutions? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link