Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Van der Waay

logo van der waayVan der Waay is marktleider op het gebied van kasdekreinigers; zowel voor het reinigen binnenin de kas als buiten de kas, krijtmachines en andere machines. Een schoon kasdek is van uiterst belang voor de lichtransmissie in de kas. Een hogere lichttransmissie zorgt namelijk voor een hogere productie. Na verloop van tijd ontstaat er namelijk aangroei tussen de roeden en in de goten. Van der Waay bouwde de eerste dekwasser ooit om krijtmiddelen van het kasdek te verwijderen. Naast de dekwasser levert Van der Waay ook krijtmachines voor het reinigen en coaten van kassen.

Royal Brinkman levert de volgende machines van Van der Waay: Aquajet, Top cleaner en Top Cleaner polyreiniger. 

Kasdekreinigers

Bekijk alle
 • Hoe kan je veilig het kasdek reinigen?

  Lichttransmissie is een belangrijke factor voor het behalen van een goed teelt- en oogstresultaat. Binnen korte tijd wordt de eerste vervuiling zichtbaar op het glas van het kasdek en ontstaat er aangroei in de goten. Hierdoor gaan er (vele) procenten licht verloren. Zonde! Dit proberen telers zo veel mogelijk te voorkomen door regelmatig het kasdek te reinigen. Maar hoe kan je veilig het kasdek reinigen? Onze specialist vertelt er in dit artikel meer over. 


  Lees verder
 • Tips voor het verwijderen van krijtmiddel van het kasdek

  Na het voorjaar en de zomermaanden met kans op hoge temperaturen en veel instraling, moet in het najaar het kasdek weer brandschoon zijn om het gewas maximaal te laten profiteren van het natuurlijke licht. Daarom is het belangrijk om tijdig het kasdek te reinigen door het krijtmiddel van het kasdek te verwijderen. Maar hoe kan je krijtmiddel verwijderen van het kasdek?


  Lees verder
 • Tips voor optimaal gebruik van zonlicht in de kas

  Zonlicht is onmisbaar voor een goede groei en ontwikkeling van een gewas. Licht zorgt er namelijk voor dat er fotosynthese plaats kan vinden in een plant. Daarom wil een teler in de meeste gevallen zo veel mogelijk licht in zijn kas verkrijgen. Dit kan door gebruik te maken van assimilatie- en led-verlichting, maar een goedkopere manier is om optimaal gebruik te maken van zonlicht. In dit artikel zet onze specialist zijn tips voor optimaal gebruik van zonlicht op een rij. 


  Lees verder

Vragen over Van der Waay kasdekreinigers?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 
Do not delete this link