Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Van der Waay

Van der Waay

logo van der waayVan der Waay is marktleider op het gebied van kasdekreinigers; zowel voor het reinigen binnenin de kas als buiten de kas, krijtmachines en andere machines. Een schoon kasdek is van uiterst belang voor de lichtransmissie in de kas. Een hogere lichttransmissie zorgt namelijk voor een hogere productie. Na verloop van tijd ontstaat er namelijk aangroei tussen de roeden en in de goten. Van der Waay bouwde de eerste dekwasser ooit om krijtmiddelen van het kasdek te verwijderen. Naast de dekwasser levert Van der Waay ook krijtmachines voor het reinigen en coaten van kassen.

Royal Brinkman levert de volgende machines van Van der Waay: Aquajet, Top cleaner en Top Cleaner polyreiniger. 

Kasdekreinigers

Bekijk alle

  • Bekijk de aflevering van Van der Waay

    In deze aflevering gaan we langs bij Van der Waay in Hazerswoude. Van der Waay is marktleider op het gebied van kasdekreinigers; zowel voor het reinigen binnenin de kas als buiten de kas, krijtmachines en andere machines. Een schoon kasdek is van uiterst belang voor de lichtransmissie in de kas. Een hogere lichttransmissie zorgt namelijk voor een hogere productie. Na verloop van tijd ontstaat er namelijk aangroei tussen de roeden en in de goten. Van der Waay bouwde de eerste dekwasser ooit om krijtmiddelen van het kasdek te verwijderen. Naast de dekwasser levert Van der Waay ook krijtmachines voor het reinigen en coaten van kassen.
    In de video wordt er onder andere meer verteld over de verschillende soorten machines die Van der Waay biedt en hoe de veiligheid van de werknemer wordt gewaarborgd. 

Vragen over Van der Waay kasdekreinigers?

Vul dan onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. 
Do not delete this link