Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    Agro Led

Agro Led

agro led logoLedverlichting wordt steeds vaker toegepast als assimilatieverlichting in de professionele glastuinbouw vanwege de vele voordelen. Led lampen zijn een aanvulling in plantengroeikamers en kassen en worden voornamelijk gebruikt als lichtbron of als energiezuinige aanvulling op bestaande lichtarmaturen. Eén voordeel van belichting in de glastuinbouw is dat producten jaarrond geteeld kunnen worden en onafhankelijk zijn van seizoensinvloeden of de beschikbaarheid van daglicht.

AGRO Led biedt middels een totaal plug & play systeem een laagdrempelige oplossing om te telen met led-verlichting. Middels de glazen led-buizen kan het led-licht nog beter worden verspreid. De lichtbuizen worden op een Deense kar gemonteerd. Op deze manier kunnen je planten in meerdere lagen opkweken, waardoor je ruimte efficiënt benut. Bovendien is er minder koelcapaciteit en ventilatie nodig om de ruimte op de gewenste temperatuur te houden. Dit plug & play systeem bestaat met 2 LED buizen, 3 LED buizen en 5 LED buizen. Ben je al in het bezit van een Deense kar en wil je daarom de onderdelen los bestellen? Bekijk dan hier het losse assortiment. 


AGRO LED is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.



  • Waar moet je op letten bij het kiezen van assimilatieverlichting?

    Welke verlichting je kiest, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo heb je HID-/SON-T-lampen en led-lampen. HID-/SON-T-lampen zijn lampen met hoge druk en een breed lichtspectrum. Led-lampen kunnen een specifiek lichtspectrum bieden en dat maakt deze lampen efficiënt. Daarnaast worden deze lampen ook minder heet waardoor ze dichter op het gewas kunnen worden gehangen. 


    Meer weten? 





specialisten platformVraag over deze LED verlichting of over AGRO LED?

Ben je opzoek naar meer informatie, advies of heb je een vraag over een van deze producten? Vul het onderstaande formulier in en onze specialisten nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.



Do not delete this link