Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    EP:Stevens

EP:Stevens

Logo EP StevensWerkgeluk is een belangrijk aspect binnen een bedrijf. Werkgeluk zorgt voor een hogere productiviteit en verlaagd het personeelsverloop. Het werkgeluk kun je onder andere ten goede komen met de juiste voorzieningen. Een kantine met de juiste voorzieningen zoals een koelkast en een vaatwasser dragen daaraan bij. Andere voorzieningen zijn bijvoorbeeld een wasmachine en wasdroger. Dit is niet alleen fijn voor de medewerker, ook als werkgever heb je daarmee meer grip op de bedrijfskleding en de hygiëne hiervan. EP:Stevens, partner van Royal Brinkman, kan voorzien in deze inbouwapparatuur.  Door eigen monteurs zijn zij in staat om snel onderhoud en service uit te voeren. EP:Stevens is een zelfstandige onderneming en is aangesloten bij de internationale inkooporganisatie Electronic Partner: altijd verzekerd van een scherpe prijs en een zeer goede service!


EP:Stevens is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Specialisten platformVraag over deze producten of deze leverancier?

Heb je een vraag over witgoed of zou je graag een offerte willen ontvangen? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Do not delete this link