Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Holland Gaas

Holland GaasHolland Gaas heeft jarenlange ervaring met gaassystemen in diverse kastypen en staat garant voor een duurzame werking van een op maat gesneden systeem. De internationale projecten variëren van kleinschalig tot zeer omvangrijk. Samen met de klant streeft Holland Gaas naar een optimum tussen ventilatie, gewasbescherming en lichtonderschepping. Voor milieuvriendelijke wering van insecten uit de kas, dan wel voor het in de kas houden van nuttige insecten kan een uniek gaassysteem worden geleverd. Dit (accordeon) systeem is door Holland Gaas zelf ontwikkeld. Het accordeon gaas is perfect opvouwbaar, zorgt voor betere ventilatie, diffuus licht en beschermt tegen inregenen. Holland Gaas biedt complete begeleiding voor, tijdens en na het project. Tevens is er de mogelijkheid om het gaassysteem in de kas te laten monteren door ervaren monteurs en het project te laten begeleiden door een ervaren supervisor van Holland gaas.
Venlo los gaassysteemGaassyteem
Gezondheid en voedselveiligheid staan centraal in de kassen waar Holland Gaas is toegepast. Insecten als witte vlieg, trips, luis, bijen en hommels worden tegengehouden door verschillende maasopeningen. Maar ook dieren als vogels kunnen de kas niet meer binnenkomen. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen kan sterk worden gereduceerd. Het accordeon gaassysteem is zo ontwikkeld dat het voor minimaal lichtverlies en maximale ventilatie zorgt. Het is een compact pakket met een perfecte pasvorm en afdichting van het gaas zonder dat er extra profielen nodig zijn.

Een gaassysteem zorgt voor...
... het buiten houden van schadelijke insecten, het binnen houden van nuttige insecten, het verminderen van het gebruik van bestrijdingsmiddelen, diffuus licht, goede ventilatie (ook tijdens de regen), hoge UV bestendigheid, een sterk gewas en kostenbesparing. 

Meer informatie? 
Vul onderstaande configurator in voor meer informatie en er zal snel contact worden opgenomen.
Meer informatie
Heeft u vragen over gaas van Holland Gaas? Of heeft u vragen over de configurator? Neem dan contact op met de platformspecialist.
 


Rick Vermeer
E-commerce platform specialist
rick.vermeer@royalbrinkman.com


 

Do not delete this link