Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Holland Gaas

Holland GaasHolland Gaas heeft jarenlange ervaring met gaassystemen in diverse kastypen en staat garant voor een duurzame werking van een op maat gesneden systeem. De internationale projecten variëren van kleinschalig tot zeer omvangrijk. Samen met de klant streeft Holland Gaas naar een optimum tussen ventilatie, gewasbescherming en lichtonderschepping. Voor milieuvriendelijke wering van insecten uit de kas, dan wel voor het in de kas houden van nuttige insecten kan een uniek gaassysteem worden geleverd. Dit (accordeon) systeem is door Holland Gaas zelf ontwikkeld. Het accordeon gaas is perfect opvouwbaar, zorgt voor betere ventilatie, diffuus licht en beschermt tegen inregenen. Holland Gaas biedt complete begeleiding voor, tijdens en na het project.

» Is een gaassysteem wat voor jou of heb je hier een vraag over? Vul dan de configurator in. 


Holland Gaas


Een compleet gaassysteem

Gezondheid en voedselveiligheid staan centraal in de kassen waar gaas is toegepast. Insecten als witte vlieg, trips, luis, bijen en hommels worden tegengehouden door verschillende maasopeningen. Maar ook dieren als vogels kunnen de kas niet meer binnenkomen. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen kan sterk worden gereduceerd. Het accordeon gaassysteem is zo ontwikkeld dat het voor minimaal lichtverlies en maximale ventilatie zorgt. Het is een compact pakket met een perfecte pasvorm en afdichting van het gaas zonder dat er extra profielen nodig zijn.
 

Voordelen

Het gaassysteem zorgt voor:
  • Het buiten houden van schadelijke insecten
  • Het binnen houden van nuttige insecten
  • Het verminderen van het gebruik van bestrijdingsmiddelen
  • Specialisten platformDiffuus licht
  • Goede ventilatie (ook tijdens de regen)
  • Hoge UV bestendigheid
  • Een sterk gewas en kostenbesparing. 
Meer informatie
Voor meer informatie kun je onderstaande configurator invullen. Onze specialisten zullen dan contact met je opnemen of je aanvraag in behandeling nemen. 

Do not delete this link