Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Shop    Zoeken op leverancier    Holland Gaas

Holland Gaas


Holland GaasInsectengaas is de ideale oplossing voor het buitenhouden van insecten. Veel plantziektes worden namelijk overgedragen via insecten. Door het afnemende aanbod in gewasbeschermingsmiddelen, kan insectengaas de uitkomst bieden om enerzijds plagen buiten te houden en natuurlijke vijanden in de kas te houden. Holland Gaas is een partner welke jarenlange ervaring heeft met gaassystemen in diverse kastypen. Zij staan garant voor een duurzame werking van een op maat gesneden systeem. Samen met de klant zorgt Holland Gaas voor een optimum tussen ventilatie, gewasbescherming en lichtonderschepping. Voor milieuvriendelijke wering van insecten uit de kas, dan wel voor het in de kas houden van nuttige insecten kan een uniek gaassysteem worden geleverd. Dit (accordeon) systeem is door Holland Gaas zelf ontwikkeld. Het accordeon insectengaas is perfect opvouwbaar, zorgt voor betere ventilatie, diffuus licht en beschermt tegen inregenen. Holland Gaas biedt complete begeleiding voor, tijdens en na het project.

» Is een gaassysteem wat voor jou of heb je hier een vraag over? Vul dan de configurator in.


Holland Gaas


Een compleet insectengaassysteem voor de tuinbouw

Gezondheid en voedselveiligheid staan centraal in de kassen waar gaas is toegepast. Insecten als witte vlieg, trips, luis, bijen en hommels worden tegengehouden door verschillende maasopeningen. Maar ook dieren als vogels kunnen de kas niet meer binnenkomen. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen kan sterk worden gereduceerd. Het accordeon gaassysteem is zo ontwikkeld dat het voor minimaal lichtverlies en maximale ventilatie zorgt. Het is een compact pakket met een perfecte pasvorm en afdichting van het gaas zonder dat er extra profielen nodig zijn.
 

Voordelen van insectengaas

Insectengaas zorgt voor:
  • Het buiten houden van schadelijke insecten
  • Het binnen houden van nuttige insecten
  • Het verminderen van het gebruik van bestrijdingsmiddelen
  • Specialisten platformDiffuus licht
  • Goede ventilatie (ook tijdens de regen)
  • Hoge UV bestendigheid
  • Een sterk gewas en kostenbesparing. 

Holland Gaassysteem is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.


Meer informatie
Voor meer informatie kun je onderstaande configurator invullen. Onze specialisten zullen dan contact met je opnemen of je aanvraag in behandeling nemen. 
Vraag over de producten of deze leverancier?
Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen binnen 24 uur contact met je op

Do not delete this link