Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler
Shop    Zoeken op leverancier    SOL 4

SOL 4

Logo Sol4Wist je dat muziek bijdraagt aan een hogere productiviteit en positievere werksfeer? Daarom is het belangrijk dat de geluidsinstallatie goed functioneert. SOL 4 is een van onze partners welke hierbij kan helpen in zowel nieuwe installaties als reparaties aan installaties. SOL 4 configureert en installeert geluidsinstallaties, omroepinstallaties en pauze-alarmering op maat op basis van de specifieke situatie, budget en de wensen van de gebruiker. SOL 4 is in staat om een betrouwbare geluidsinstallatie samen te stellen die continuïteit waarborgt en eenvoudig bedienbaar is. De mogelijkheden zijn grenzeloos; van internetradio tot streaming audio, sonos, airplay of gewoon een CD. De teeltwisseling is een mooie gelegenheid om de muziekinstallatie van een update te voorzien! 


SOL 4 is een partner van Royal Brinkman. Zij verkopen een deel van hun assortiment via onze webshop, zodat we voor de teler een nog breder assortiment kunnen aanbieden. De verzending van deze producten gebeurt rechtstreeks via deze partner. Lees hier meer over de werkwijze van het online only assortiment.

Versterkers en Muziekspelers

Bekijk alle

Tuinbouwspeakers

Bekijk alle

Ook handig!

Bekijk alle

  • Bekijk de aflevering van SOL 4

    In de aflevering van SOL4 laten we je zien hoe de geluidsinstallaties van SOL4 worden toegepast in de tuinbouwbranche. Je ziet in de video hoe SOL 4 verschillende speakers toepast in het tuinbouwbedrijf. Middels de juiste software bekijken ze hoe ver de speakers uit elkaar moeten hangen en hoe hard de speakers mogen staan voor het juiste geluid. Ook wordt er meer verteld over de vochtbestendige geluidsinstallaties. 

Specialisten platformVraag over geluidsapparatuur of over SOL 4?

Heb je behoefte aan meer informatie of een vraag over geluidsapparatuur? Vul dan het formulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Do not delete this link