Alles voor de professionele glastuinbouw Persoonlijk advies van specialisten Meer dan 30.000 producten
Winkelmandje
0
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Dé webshop voor de professionele teler

Sol 4

Logo Sol4Sol 4 configureert en installeert geluidsinstallaties, omroepinstallaties en pauze-alarmering op maat op basis van de specifieke situatie, budget en de wensen van de gebruiker. Sol 4 is in staat om een betrouwbare geluidsinstallatie samen te stellen die continuïteit waarborgt en eenvoudig bedienbaar is. De mogelijkheden zijn grenzeloos; van internetradio tot streaming audio, sonos, airplay of gewoon een CD. 

Wist u dat muziek bijdraagt aan een hogere productiviteit en positievere werksfeer? Daarom is het belangrijk dat uw geluidsinstallatie goed functioneert. De teeltwisseling is een mooie gelegenheid om uw muziekinstallatie van een update te voorzien! 


Geïnteresseerd in een complete geluidsinstallatie?
Direct een offerte aanvragen voor een complete geluidsinstallatie, klik dan op onderstaande button en vul het formulier in. Speakers

Bekijk alle

Cabinetspeakers

Bekijk alle

Versterkers & muziekspelers

Bekijk alle
  • Muziekinstallatie in de kas

    Een muziekinstallatie in de kas maakt de werkomgeving voor werknemers een stuk prettiger, zo blijkt uit onderzoek. 95% van alle werknemers waardeert muziek tijdens het werk en zelfs 80% hiervan geeft aan er harder door te gaan werken. Daarom is een muziekinstallatie dus een slimme investering. Maar wat is er allemaal nodig voor zo’n installatie? En welke mogelijkheden bestaan er? Wij helpen u bij deze keuze. 

    Lees verder
  • Tips voor onderhoud van een geluidsinstallatie

    Een geluidsinstallatie op een glastuinbouwbedrijf wordt over het algemeen intensief gebruikt, vaak zelfs meer dan 8 uur per dag. Omdat zo'n geluidsinstallatie vaak in stoffige ruimtes staat, is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. Stof is funest voor de apparatuur, omdat deze hierdoor warm wordt en kan doorbranden. 

    Lees verder

Do not delete this link